google-site-verification: google5f28debd4114d5a6.html

24 Haziran 2011 Cuma

Pazılı Yarımca

Pazılı Yarımca



Malzemeler :
  • 2 yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • yarım paket kabartma tozu
  • tuz
  • aldığı kadar un
İç Malzemesi :
  • 1 bağ pazı
  • 1 büyük soğan
  • tuz ,karabiber
Kızartmak için sıvı yağ

Yapılışı :
  1. İnce doğranmış soğanı tavada soteleyin.İçine doğranmış pazıları ekleyip pazılar yumuşayana kadar pişirin.Soğutun.
  2. Hamur malzemelerinin hepsini karıştırıp yumuşak bir hamur elde edin.Hamuru ikiye ayırıp  yarım santim kalınlığında açın.Su bardağı ile yuvarlaklar kesin.İçine soğumuş olan harçtan koyup kenarlarını kapatın.tüm hamura aynı işlemi uygulayın.
  3. Az sıvı yağ döktüğünüz tavada hamurları kızartın.
 








2 yorum:

Öcal-Mutfak-Esra dedi ki...

bu ne güzel bir görüntü böyle.tok karna bakmama rağmen karnım acıktı.ah bu hamur işleri mahfetti beni .ellerinize sağlık ,çok güzel görünüyor.

Fatoş dedi ki...

teşekkürler Esra
İnan bizide mahvediyor bu hamur işleri

Bunlar da ilginizi çekebilir