google-site-verification: google5f28debd4114d5a6.html

19 Mart 2013 Salı

Bazlama

Yemek kursunda ki bir ablamızdan bu bazlamaları bizim için hazırladığını görmüştüm.Kursa gelirken fırına uğramış ekmek hamuru almış ve kursa getirmişti.Hepimizin elinde bir oklava ile bu hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp açtık.Teflon tavada arkalı önlü kızarttık.O kadar güzel olmuşlardı ki burda paylaşmak istedim.Aile kahvaltısı için bende bu bazlamaları hazırladım.Pişen bazlamaların arasına tereyağı sürüp üst üste diziyorsunuz.Harika bir lezzet oluyor.

2 yorum:

Yemekheyecani (Emel) dedi ki...

deneyeceklerimin arasinda canim...

cok lezziz olmustur eminim :-)
ellerine saglik canim :-)

kardelen sezgin dedi ki...

Bazlamanın tadı da tereyağla gelir afiyet olsun hepinizin eline sağlık

Bunlar da ilginizi çekebilir