Malzemeler :
- 250 gr margarin
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 2 yumurta
- 6 yemek kaşığı pudra şekeri
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- Aldığı kadar un
- 2 paket bitter çikolata (80 gr'lık)
- batırmak için hindistan cevizi
- Fırını 180 c ayarlayın.
- Hamur için gerekli tüm malzemeler karıştırılarak yoğurun.Çok sert olmayan bir hamur elde edede kadar un eklemeye devam edin.Daha sonra tırtıl kurabiye aparatını kullanarak hamurdan şekiller çıkarın.Yağlı kağıt serilmiş tepsiye yerleştirin.Frında kızarana kadar pişirin.
- Bitter çikolatayı benmari usulu eritin. Soğumuş olan kurabiyelerin uç kısımlarını önce çikolataya sonra hindistan cevizine bulayın.Kurabşyelerin çikolatalı kısımları tamamen sertleşince servis edebilirsiniz.
0 yorum:
Yorum Gönder